Categorii
Fără categorie

Termeni și condiții de utilizare

Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul dateoficiale.ro. Utilizarea site-ului, logarea şi accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor Termeni şi condiţii, cu toate consecinţele ce decurg din acceptarea acestora. Operatorul siteului dateoficiale.ro îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prezentele Termeni şi condiţii de utilizare.

Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obţinerea de informaţii. Orice utilizare în alte scopuri decât acestea nu este permisă. Operatorii dateoficiale.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea liniei dvs. de comunicare cu acest site.

Drepturi de autor

Site-ul dateoficiale.ro este proprietatea operatorului siteului dateoficiale.ro. Accesul pe siteul dateoficiale.ro este liber, și utilizatorii sunt autorizați să vizualizeze şi să preia informaţii postate pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de autor pentru conținutul publicat pe acest site este deţinut de operatorul siteului dateoficiale.ro. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea explicită a operatorului siteului dateoficiale.ro. Conţinutul acestui site, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea operatorului siteului dateoficiale.ro sau a partenerilor săi.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vânzarea sau revânzarea unei părţi a materialelor, accesul sau folosirea informaţiilor şi a materialelor într-un mod ce nu respectă dispoziţiile legislaţiei din România sau legislația internaţională privind dreptul de autor şi proprietate intelectuală, poate atrage după sine răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acţiuni.

Operatorul siteului dateoficiale.ro îşi rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea la siteul dateoficiale.ro şi de a solicita sancţionarea potrivit legii a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a conţinutului sau a securităţii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita siteul dateoficiale.ro.

Reguli de utilizare

Nu sunt permise:

– Copierea, multiplicarea şi redistribuirea informaţiilor şi a materialelor existente pe acest site
– Încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site, ştergerea sau modificarea informaţiilor sau a materialelor publicate
– Folosirea oricăror adrese de email publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de emailuri comerciale sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de emailuri justificate.

Nerespectarea oricăreia dintre aceste reguli poate atrage după sine răspunderea civilă sau penală, după caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.